/Horoscop/ Zi destul de agitată pentru Tauri. Gemenii sunt tentați să vorbească mult, iar Fecioarele au nevoie de un refugiu

03 декабря 2022, час 09:18

Trei decembrie este o zi destul de agitată pentru Tauri. Gemenii sunt tentați să vorbească mult mai mult decât de obicei, iar Fecioarele au nevoie de un refugiu.

Horoscop Berbec – 3 decembrie 2022: E mare gălăgie în jurul tău și, din acest motiv, s-ar putea să apară și o gălăgie interioară pe care să o controlezi greu. E clar că cea mai bună soluție ar fi să reduci zgomotul, și pe cel intern și pe cel extern. 

Horoscop Taur – 3 decembrie 2022: Este o zi destul de agitată, iar pe acest fond, principala tentație va fi să pierzi timpul cu tot felul de lucruri care nu merită atâta atenție din partea ta. E ușor să-ți dai seama ce este mai bine să faci acum, trebuie doar să vrei. 

Horoscop Gemeni – 3 decembrie 2022: Vei fi tentat să vorbești mai mult decât de obicei, iar când vorbești atât de mult, urechile tale se închid. Partenerul de cuplu sau alte persoane importante din viața ta nu vor ști acest lucru și au mesaje importante de transmis. 

Horoscop Rac – 3 decembrie 2022: Este posibil să ajungi la concluzii eronate din cauza fondului agitat și a dezordinii din jurul tău. Ți-ar sta foarte bine în postura unei persoane pline de compasiune care poate vedea dincolo de aparențe.

 Horoscop Leu – 3 decembrie 2022: Este important să-ți ții inima departe de zgomotul pe care-l fac apropiații astăzi și să le oferi o mână de ajutor, la momentul potrivit. Dacă vei păstra vie armonia sentimentelor, vei ști și când a venit acel moment. 

Horoscop Fecioară – 3 decembrie 2022: Ai nevoie de un refugiu potrivit pentru a te ține departe de agitația zilei de astăzi. De departe, cel mai bun lucru pe care-l poți face este să fii harnic, serios și concentrat pe nevoile reale, ale tale și ale celor apropiați. 

Horoscop Balanță – 3 decembrie 2022: Cei din anturajul apropiat vor încerca, fără să-și dea seama, să imprime un ritm foarte alert prin tot ce fac, de la felul în care vorbesc la cel în care se ocupă de treburile lor. Poți accepta sau poți schimba ritmul, cu unul mai potrivit pentru tine. 

Horoscop Scorpion – 3 decembrie 2022: E mare agitație astăzi, din diverse motive care nici nu au importanță. Efectele acestei stări nu vor fi benefice pentru că va duce la un consum inutil de resurse de orice fel, în cazul tău, mai ales financiare.

Horoscop Săgetător – 3 decembrie 2022: Multe depind de tine și de atitudinea ta, astăzi, și ar fi bine să-ți asumi această postură. Așa vei ști ce este mai bine să faci, într-un moment sau altul, ca să fie bine și pentru cei din jurul tău, nu doar pentru tine. 

Horoscop Capricorn – 3 decembrie 2022: Sunt posibile confruntări verbale acute la locul de muncă sau discuții aprinse pe subiecte legate de serviciu. Orice ar fi, ar fi mai bine să temperezi orice impuls războinic și să cauți abordări mai rezonabile, indiferent ce probleme sunt. 

Horoscop Vărsător – 3 decembrie 2022: Relațiile cu cei dragi sunt în pericol din cauza neglijenței pe care o aduce viteza cu care alegi să te exprimi sau să te ocupi de nevoile lor. E nevoie de răbdare, dar și de ceva mai multă bunăvoință, în orice situație. 

Horoscop Pești – 3 decembrie 2022: Discuțiile cu apropiații pot degenera, foarte repede, în conflicte. Subiectele sunt importante, merită atenția ta. Cea mai bună abordare este să fii sincer cu tine și să vezi care sunt nevoile reale ale celor care se manifestă zgomotos.

Мать девочки, которую насмерть сбил троллейбус, выступила с видеообращением
Мать девочки, которую насмерть сбил троллейбус, выступила с видеообращением
Американские СМИ призвали освободить арестованного в России журналиста Wall Street Journal
Американские СМИ призвали освободить арестованного в России журналиста Wall Street Journal
Санду прибыла в Украину на саммит по случаю освобождения Бучи
/ВИДЕО/ Санду прибыла в Украину на саммит по случаю освобождения Бучи
Взрыв дымовой гранаты: боец Fulger пострадал во время учений
Взрыв дымовой гранаты: боец Fulger пострадал во время учений
Лукашенко: "Мой век заканчивается. Я наелся"
Лукашенко: "Мой век заканчивается. Я наелся"

Передвижные пункты вакцинации сегодня будут дежурить в Центре и на Буюканах

28 декабря 2021, час 09:13

В столице продолжают работу мобильные пункты вакцинации, оборудованные в общественном транспорте. 

Cегодня троллейбус будет находиться в секторе Центр на улице Арборилор вблизи ТЦ Shopping Malldova, а автобус на Буюканах по адресу:  Каля Ешилор, 10, возле магазина Fourchette.

Пункты вакцинации будут работать с 10:00 до 18:00.

Граждане могут идентифицировать эти транспортные единицы по стикерам со словами в поддержку кампании вакцинации против COVID-19.

Водителя троллейбуса, насмерть сбившего девочку, задержали на 72 часа
Водителя троллейбуса, насмерть сбившего девочку, задержали на 72 часа
Немецкие танки Leopard 2 и британские Challenger прибыли в Украину
/ВИДЕО/ Немецкие танки Leopard 2 и британские Challenger прибыли в Украину
Итоги недели: Правобережье справляется без российского газа
Итоги недели: Правобережье справляется без российского газа
В ПСРМ прокомментировали уход Лозован из партии: "Те, кто продаются за деньги, не могут считаться надежными лидерами"
В ПСРМ прокомментировали уход Лозован из партии: "Те, кто продаются за деньги, не могут считаться надежными лидерами"
В Кишиневе легковой автомобиль столкнулся с автобусом
/ВИДЕО/ В Кишиневе легковой автомобиль столкнулся с автобусом
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram