Tendințe Crăciun 2022-2023. Cum ne împodobim bradul și ce decorațiuni sunt la modă în acest an

04 декабря 2022, час 18:14

Atmosfera caldă și magia Anului Nou depinde foarte mult de împodobirea bradului și de decorațiunile pentru casă. Este distractiv să urmărești tendințele. Dar tendințele nu dictează modul în care decorezi, mai ales de Crăciun.Așadar vă prezentăm care sunt tendințele acestui an, potrivit playtech.ro.

Neutre și naturale - Aceasta este cea mai mare tendință prognozată pentru Crăciunul 2022! Paletele frumoase de culori neutre și organicele naturale vor fi din nou populare în acest an. O plimbare prin pădure, mai ales dacă este zăpadă, este inspirația pentru decorațiunile neutre de Crăciun din acest an.

Chiar dacă casa ta este colorată, poți crea un efect neutru superb. Folosește una sau două culori în paleta ta de culori împreună cu o paletă frumoasă de culori neutre de Crăciun ton pe ton.

Alese din natură- Tonurile de lemn și alte culori din natură sunt populare! Această tendință a început în urmă cu câțiva ani, dar chiar și-a luat avânt pentru Crăciunul 2022. Se dorește mai puțin fals și mai mult real! Un copac adevărat sau o ghirlandă adevărată drapată pe scări și pe șemineu.

Alte lucruri pe care le-ai aduce acasă de la o plimbare prin pădure sunt conurile de pin, bețișoarele, crenguțele și ghindele. Toate foarte foarte mari anul acesta!

Aspect de nins- Decorul înghețat și verdeața ninsă fac parte din acest aspect de plimbare în natură. Copacii ninși sau albi vor fi vedeta decorului de Crăciun 2022!

Oamenii pur și simplu nu mai vor pubele, pungi și cutii cu chestii de Crăciun. Verdeața naturală de Crăciun și alte lucruri culese din pădure sunt de unică folosință și durabile.

Se pare că și în acest an, bleumarinul este o alegere populară, iar asta nu este o surpriză având în vedere faptul că este o colorare clară și curată. În plus, panglicile și globurile bleumarin pot fi asortate cu decorațiuni aurii sau argintii pentru un aspect uimitor. Un brad împodobit astfel este perfect pentru living sau pentru spațiul de luat masa. Un astfel de model puteți vedea în imaginea de mai jos.

Pentru a-ți împodobi bradul după această ultimă tendință, folosește lumini galbene sau albe. Acestea cu siguranță vor scoate în evidență ornamentele tale, indiferent de nuanțele acestora. Albul luminilor va da o notă elegantă încăperii.

Atunci când alegi decorațiunile este important să alegi două combinații principale care să includă argintiu sau auriu. După cum bine știm acestea sunt culori clasice la împodobirea bradului de Crăciun.

În ceea ce privește stilul nordic, bradul de Crăciun trebuie împodobit cu decorațiuni foarte minimale făcute din materiale naturale. Puteți folosi conuri de pin, bambus sau alte ornamente din lemn. Ghirlanda poate fi realizata cu crenguțe de lemn alb și împodobită cu pandantive si ornamente din materiale naturale. De exemplu poți frânghii cu conuri de pin uscate sau chiar o ghirlanda făcută cu flori uscate și împodobită cu panglici.

La baza bradului poți așeza cadouri frumos împachetate. De asemenea, poți așeza la poalele bradului și coșuri de răchită. Pentru a masca acel loc liber, poți totodată să așezi în partea inferioară a bradului de Crăciun chiar și bușteni de lemn.

Bradul  tradițional- Potrivit specialiștilor, bradul verde, natural și împodobit cu ornamente roșii, nu se va demoda niciodată. Pe lângă globurile roșii, puteți pune ghirlande, fundițe și alte accesorii aurii. Nu uitați să așezați la baza acestuia cadourile împachetate cu hârtie roșie și albă.

Мать девочки, которую насмерть сбил троллейбус, выступила с видеообращением
Мать девочки, которую насмерть сбил троллейбус, выступила с видеообращением
Американские СМИ призвали освободить арестованного в России журналиста Wall Street Journal
Американские СМИ призвали освободить арестованного в России журналиста Wall Street Journal
Санду прибыла в Украину на саммит по случаю освобождения Бучи
/ВИДЕО/ Санду прибыла в Украину на саммит по случаю освобождения Бучи
Лукашенко: "Мой век заканчивается. Я наелся"
Лукашенко: "Мой век заканчивается. Я наелся"
Сегодня в Молдове прошло второе предтестирование по выпускным экзаменам
Сегодня в Молдове прошло второе предтестирование по выпускным экзаменам

Передвижные пункты вакцинации сегодня будут дежурить в Центре и на Буюканах

28 декабря 2021, час 09:13

В столице продолжают работу мобильные пункты вакцинации, оборудованные в общественном транспорте. 

Cегодня троллейбус будет находиться в секторе Центр на улице Арборилор вблизи ТЦ Shopping Malldova, а автобус на Буюканах по адресу:  Каля Ешилор, 10, возле магазина Fourchette.

Пункты вакцинации будут работать с 10:00 до 18:00.

Граждане могут идентифицировать эти транспортные единицы по стикерам со словами в поддержку кампании вакцинации против COVID-19.

Водителя троллейбуса, насмерть сбившего девочку, задержали на 72 часа
Водителя троллейбуса, насмерть сбившего девочку, задержали на 72 часа
Немецкие танки Leopard 2 и британские Challenger прибыли в Украину
/ВИДЕО/ Немецкие танки Leopard 2 и британские Challenger прибыли в Украину
Итоги недели: Правобережье справляется без российского газа
Итоги недели: Правобережье справляется без российского газа
В ПСРМ прокомментировали уход Лозован из партии: "Те, кто продаются за деньги, не могут считаться надежными лидерами"
В ПСРМ прокомментировали уход Лозован из партии: "Те, кто продаются за деньги, не могут считаться надежными лидерами"
В Кишиневе легковой автомобиль столкнулся с автобусом
/ВИДЕО/ В Кишиневе легковой автомобиль столкнулся с автобусом
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram