/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 848: Atacuri nocturne la Kiev și soldat decapitat. Ucraina ar putea semna un acord de securitate cu UE

social

/VIDEO/ Sute de milioane de lei pentru podurile din țară. Detalii despre un proiect de 175 de milioane, lângă zona Pruncul

12 martie 2023, ora 10:10

Sute de milioane de lei sunt puse la bătaie, în acest an, de Administrația de Stat a Drumurilor pentru reparația podurilor. Unul dintre cele mai ambițioase proiecte de acest fel este construcția unui pod și pasaj feroviar în regiunea cunoscută mai mult ca Piața auto Pruncul, fiind vorba de un contract de circa 175 de milioane de lei. Lucrările au început aici de câteva săptămâni, iar de luni, circulația pe podul vechi va fi sistată. 

Alte 15 milioane de lei urmează să fie investite în reparația podului din satul Bulboaca, aflat într-o stare nesatisfăcătoare, după ce un raport tehnic a scos la suprafață o mulțime de probleme. Vorbesc acum de poduri care se află în gestiunea Administrației de Stat a Drumurilor, care deține circa 877 de poduri. Sunt însă și poduri pe care le administrează primăriile ori consiliile raionale, numărul lor fiind de 6000. Multe dintre aceste construcții trebuie reparate, pentru că termenul de exploatare a fost depășit, dar autoritățile publice locale invocă veșnicul motiv: nu sunt bani pentru astfel de lucrări. 

Acest pod, cu o lungime de circa 70 de metri, se află în gestiunea Administrației de Stat a Drumurilor. De la responsabilii entității, aflăm că podul a fost inclus în programul de reparație periodică pentru acest an. Va fi lansată o licitație, valoarea lucrărilor fiind de circa 15 milioane de lei. Construcția urmează să fie extinsă în lățime și amenajate zone de siguranță. 

Primarul localității, Ion Berzoi, susține că podul degradează inclusiv din cauza camioanelor de mare tonaj, care circulă zi de zi pe aici.

Din cauza camioanelor, și casele aflate chiar lângă traseul principal capătă fisuri. Soluția este ca tirurile să fie redirecționate pe un alt drum. 

Sătenii și-ar dori ca podul să fie reparat, iar după lucrările de renovare, camioanele să nu mai circule pe aici.

Podul din satul Bulboaca ar urma să fie reabilitat, după modelul celui din localitatea Budești. Lucrarea a fost inaugurată la sfârșitul lunii decembrie 2022, după ce s-a aflat în reparații timp de un an și 2 luni.

Lucrările au costat circa 15 milioane de lei, banii fiind luați din Fondul Rutier. La acest pod, ce are o lungime de 171 de metri și două benzi de circulație, au fost executate lucrări de reparație și protecție, a fost consolidată structura, au fost refăcute căile pe pod. De asemenea, a fost montat parapet pentru siguranța pietonilor. Și rosturile de pe pod au fost acoperite cu dispozitive speciale. 

Într-un comunicat al Administrației de Stat a Drumurilor, aflăm că acest pod a fost renovat de compania Irinda Prim SRL, ce aparține omului de afaceri Igor Galeamov. Publicația Moldstreet scria, în anul 2019, despre faptul că această companie a inaugurat, la Comrat, cea mai mare și modernă uzină de beton asfaltic din Republica Moldova.

Cu 170 de angajați, compania a fost și unul dintre cei mai importanți beneficiari ai programului guvernamental Drumuri Bune, câștigând licitații ce au depășit, cumulativ, 200 de milioane de lei. În trecut, și fostul premier, Ion Chicu, a vizitat fabrica de asfalt a omului de afaceri. 

În gestiunea Administrației de Stat a Drumurilor, se află circa 877 de poduri, amplasate pe drumurile publice naționale, cu o lungime totală de 21 de kilometri. În funcție de starea tehnică a acestora, 169 de poduri sunt nesatisfăcătoare, 380 - satisfăcătoare, în stare bună se află 242 de poduri și în stare foarte bună – 86. Poduri în stare critică nu avem. 

La momentul de față, din surse de finanțare externă sunt reparate ori reconstruite 20 de poduri, iar din Fondul Rutier - alte 10 poduri. Printre acestea, este și podul peste râul Bîc și pasajul peste calea ferată pe drumul național M1. Este vorba de etapa a doua a proiectului, ce urmează a fi finalizată în doi ani. 

Valoarea contractului se ridică la aproape 175 de milioane de lei, însă pentru lucrările din acest an au fost alocate circa 35 de milioane de lei.

În cadrul licitației, compania Rutador, fondată de omul de afaceri Nicolae Maliu, a oferit cel mai mic preț - 145 de milioane de lei, fără TVA. A mai fost un participant - o companie înregistrată în Ucraina, care însă a cerut cu circa 20 de milioane de lei mai mult pentru executarea lucrărilor. Deși firma străină a contestat rezultatul licitației, comisia a declarat compania Rutador câștigătoare a proiectului. Pentru agentul economic, acesta este cel mai valoros contract încheiat de până acum cu Administrația de Stat a Drumurilor. 

De altfel, anul trecut, firma a mai obținut de la ASD două contracte, în valoare totală de circa 18 milioane de lei. Pentru acest proiect, Rutador lucrează alături de SRL Poduri Prim, al cărui director este Veaceslav Țernă, cel care, până în 2011, a deținut funcția de șef al Direcţiei transport public, în cadrul Primăriei Chişinău. 

În următorii doi ani, sunt planificate lucrări de reparație la 55 de poduri, o treime urmând să fie reabilitate cu bani din Fondul Rutier. 

Însă, în Republica Moldova, nu toate podurile sunt în gestiunea Administrației de Stat a Drumurilor. Alte circa 6000 sunt administrate de autoritățile publice locale.

Potrivit primarului din satul Gura Bîcului, Lilia Brehova, acest pod se află în gestiunea autorităților raionale din Anenii Noi.

Pe de altă parte, din spusele directorului adjunct de la ASD, proiectele de reparație a podurilor sunt lucrări complexe, ce necesită mulți bani. 

Pentru a preveni degradarea podurilor pe care le are în gestiune, Administrația de Stat a Drumurilor inspectează lucrările anual. În prezent, inspectările se fac conform unei metodologii noi, ce presupune o analiză mai minuțioasă a stării tehnice, în baza a 100 de indicatori de calitate, pentru fiecare element în parte.

Un reportaj de Veronica Gherbovețchii 

Imagini și montaj de Vlad Glinjan

/VIDEO/ Imagini șocante cu Bîc, cel mai degradat râu din țară! Ce arată testele de laborator și cum „șmecherii” varsă apa murdară
/VIDEO/ Experiment „Moldova Gândește”: Care sunt cele mai inedite treceri de pietoni din țară
/VIDEO/ Apa din havuzuri - periculoasă? Un copil de 2 ani a ajuns la spital după ce s-a jucat în apă
/VIDEO/ Apa din havuzuri - periculoasă? Un copil de 2 ani a ajuns la spital după ce s-a jucat în apă
/PROMO/ Cine seamănă falsuri și cum deosebim adevărul de minciună? De la 20:00, la „Moldova Gândește LIVE”
/PROMO/ Cine seamănă falsuri și cum deosebim adevărul de minciună? De la 20:00, la „Moldova Gândește LIVE”
Revolut părăsește Republica Moldova la exact un an de la lansare. Reacția ministrului Dumitru Alaiba
Revolut părăsește Republica Moldova la exact un an de la lansare. Reacția ministrului Dumitru Alaiba
/VIDEO/ Versuri emoționante în memoria lui Arcadie Spoială. Ionel Istrati: „În vise ne vei spune ce regizezi mai sus de nori”
/VIDEO/ Versuri emoționante în memoria lui Arcadie Spoială. Ionel Istrati: „În vise ne vei spune ce regizezi mai sus de nori”
Țara în care se mută anul acesta aproape 7.000 de milionari. E un „magnet pentru bogați”
Țara în care se mută anul acesta aproape 7.000 de milionari. E un „magnet pentru bogați”

/VIDEO/ Sportivii moldoveni înscriși la competiții în Rusia nu reprezintă țara! Precizările ministrului Educației

missing
20 iunie 2024, ora 20:30

Sportivii înscriși la competițiile sportive din Kazan, Federația Rusă, nu au fost delegați de federațiile de sport din Republica Moldova. Precizările au fost făcute de ministrul Educației, Dan Perciun, care a menționat că este vorba despre cetățeni ai țării noastre stabiliți în Rusia. Mai mult, autoritățile încă investighează cum Federația de Sambo a ajuns să participe la aceste competiții.

„Majoritatea federațiilor vizate nu au știut. Trebuie să venim cu informația exactă, dar pot să vă spun că unii dintre sportivii care s-au înregistrat din partea Republicii Moldova sunt sportivi cu cetățenia statului nostru care de mult timp locuiesc în Rusia și au mers acolo la competiții. Acum federațiile au contactat organizatorii și le-au spus foarte clar că nu reprezintă Republica Moldova în acea competinție. Mai există un singur semn de întrebare pe care îl clarificăm în raport cu federația de sambo”,a declarat ministrul Educației, Dan Perciun.

Amintim că reprezentanții Federației de Sambo au declarat că nimeni nu i-a preîntâmpinat că sportivii nu au voie să participe la asemenea concursuri și susțin că nu este corect ca din sport să se facă politică. Jocurile sportivie a țărilor membre BRICS au loc în perioada 12- 23 iunie, în orașul Kazan, din Federația Rusă și se vor un fel de alternativă a Jocurilor Olimpice de vară de la Paris. Amintim că Rusia a fost lăsată în afara Olimpiadei din cauza războiului lansat în Ucraina.

O șefă de secție de la asistența socială din Bălți a fost reținută de ofițerii anticorupție. Aceasta și câțiva dintre colegii ei sunt suspectați că a lăsat fără apartamente doi pensionari singuratici. / Deși a fost finalizat, drumul Leova-Bumbăta nu poate fi dat în exploatare. Primarul de la Leova refuză recepția atât timp cât Procuratura Anticorupție investighează cine și cât a furat din acest proiect de infrastructură. / O competiție din Rusia a certat Guvernul de la Chișinău cu mai multe federații sportive din țară. Ministerul Educației amenință că va tăia finanțările celor care au trimis sportivi la Kazan, calificând participarea noastră la competiție drept act de încurajare a agresorului.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Italia s-a angajat să sprijine Republica Moldova în parcursul său european, dar și în domeniul cultural. Două acorduri în acest sens au fost semnate, astăzi, la întâlnirea oficială a șefei statului Maia Sandu și omologul său italian, Sergio Mattarella. /Mai mulți bani pentru petroliști. Autoritățile le-au dat voie companiilor petroliere să încaseze cu 11 bani mai mult din vânzarea fiecărui litru de motorină sau benzină. / Liderii Uniunii Europene au încheiat luni discuțiile privind posturile de conducere ale blocului comunitar pentru următorii cinci ani fără a ajunge la un acord, urmând să ia o decizie la summitul de săptămâna viitoare.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Primarul de la Boldurești, acuzat că a accidentat mortal un copil de 14 ani a compărut în fața judecătorilor la prima lui ședință de judecată. Acesta pledează nevinovat și refuză să facă declarații de presă. / Banca Mondială oferă Republicii Moldova 40 de milioane de dolari. Banii sunt destinați pentru sprijinul refugiaților ucraineni, familiilor care îi susțin, dar și dezvoltarea economiei țării. /Exploatați de cea care trebuia să îi apere. O polițistă din Edineț a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic de copii și de ființe umane.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Zi fierbinte la Parlament. Deputații lui Ilan Șor s-au îmbrânzit cu agenții de pază, iar aproape 30 dintre activiștii de la un protest organizat de ei au ajuns la poliție. /O cursă charter plătită de Șor să aducă acasă moldoveni adunați la un eveniment politic la Moscova, a fost deviată spre București. Avionul a mobilizat forțele de ordine și personalul de pe aeroportul Otopeni, după o alertă cu bombă. / Ploaia puternică din această după-amiază a transformat unele străzi din capitală în râuri. A fost afectată și circulația transportului public. Îngropate în noroi după ploaia de aseară au fost și peste 30 de drumuri naționale.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a deschis un dosar penal în cazul fostul șef al Marelui Stat Major, Igor Gorgan, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei. / Evaziune fiscală de aproape 20 de milioane de lei. Este vizată o rețea de restaurante din țară. Aceștia evitau să dea bonul fiscal clienților, iar banii în numerar nu îi reflectau în evidența contabilă. / Peste zece localități din raionul Orhei, Cahul și Ceadâr Lunga sunt și astăzi parțial în beznă, după ploaia și furtuna puternică de acum aproape două zile. Între timp, meteorologii au emis un nou Cod galben de instabilitate atmosferică.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Furtuna și ploaia puternică de aseară a făcut două victime. O copilă de 13 ani, dar și regizorul Arcadie Spoială au murit striviți de copaci. Zeci de localități din țară rămân în beznă și la această oră. În capitală a fost anunțată situație de forță majoră. /Gheorghe Cotorobai, învinuit de răpirea și uciderea cu deosebită cruzime a tânărei din Orhei, însărcinată, s-a mai ales cu un capăt de acuzare. Acesta este învinuit de viol. Procurorii au cerut astăzi prelungirea mandatului de arest cu încă 30 de zile. /Politicieni moldoveni au sărbătorit, astăzi, ziua Rusiei chiar în centrul Chișinăului. Deputații, asociați cu fugarul Ilan Șor, dar și fostul premier Vasile Tarlev au onorat invitația ambasadei Rusiei de a participa la recepția organizată cu ocazia sărbătorii.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Ploile puternice au făcut prăpăd în mai multe raioane din țară. Sute de hectare de floarea de soarelui, viță de vie, porumb și grâu au fost distruse. /Încă o persoană a fost arestată în dosarul INTERPOL. Aceasta va sta după gratii 30 de zile, dar procurorii nu spun despre cine este vorba. /După câteva tergiversări a finalizării lucrărilor de pe strada Mihai Viteazul, primăria anunță o soluție de alternativă pentru ambuteiajele imense din zonă- un nou traseu care să ocolească zona șantierului.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Partidele europene de centru-dreapta şi de extremă-dreapta au obținut cel mai mare număr de locuri la alegerile de duminică. Conservatorii din Partidul Popular European își păstrează primul loc în Parlamentul European. / Tatăl care și-ar fi violat fiica vitregă de 11 ani, care ulterior a rămas însărcinată și a născut, va ajunge pe banca acuzaților. Dosarul penal pe numele acestuia a fost transmis în instanța de judecată. / Apă-Canal Chișinău cere scumpirea apei. Tariful propus pentru apă și canalizare este cu 6 lei mai mare decât cel actual.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
lan Șor și politicienii afiliați lui au fost incluși în categoria „organizațiilor și persoanelor periculoase” de compania care deține rețeau Faceebok și Instagram. Șor amenință Meta cu judecata. / Fostul deputat moldovean, Vadim Vacarciuc, a fost arestat în SUA. Acesta este acuzat de utilizarea neautorizată a documentelor. / Anchetă internă la Ministerul Culturii, după ce unii membri ai ansamblului Joc au dansat la un eveniment organizat la Sankt Petersburg, la care a participat și fugarul Ilan Șor.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Șeful biroului Interpol Moldova a fost băgat după gratii pentru 30 de zile. Viorel Țentiu este acuzat că face parte dintr-o grupare ce a asigurat refugiu în Republica Moldova pentru persoane influente date în căutare de Interpol. / Generalul acuzat că a spionat pentru ruși a ajuns și în vizorul justiției. Procuratura Generală anunță că-l investighează pe fostul șef al Marelui Stat Major, Igor Gorgan, iar președintele Parlamentului cere procurorilor să facă publice mai multe detalii. / De astăzi moldovenii pot purta toate actele în telefon. Statul a lansat aplicația numită EVO, obligând și instituțiile să recunoască autenticitatea documentelor digitale. Câte acte încap într-un smartphone?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Scandal uriaș de spionaj în Armată. Fostul şef al Statului Major al R. Moldova, Igor Gorgan, ar fi informator al spionajul militar rusesc. Sunt datele unei investigații The Insider. Președinția a condamnat actul de trădare. / Au apărut mai multe nume în dosarul schemei de corupție privind manipularea datelor INTERPOL. Printre bănuiți ar fi șeful biroului Interpol din Moldova,șeful Inspectoratului pentru Migrație, un fost viceministru al Justiției și un avocat. Informațiile nu au fost confirmate de autorități. / În India au avut loc cele mai masive alegeri din lume. Au fost 44 de zile de vot, iar la urne au fost chemaţi aproape un miliard de alegători.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Milioane de dolari pentru a ajuta persoane date în căutare de Interpol să obțină azil sau statut de refugiat în Republica Moldova. Procuratura Anticorupție anunță că au fost reținuți patru funcționari de la noi. / Percheziții într-un dosar de corupție la oficiile Serviciului Fiscal din Bălți și raioanele Florești, Fălești, Soroca și Șoldăneși. Oamenii legii au ridicat un milion 500 de mii de lei. / A început sesiunea de Bacalaureat. Primii au intrat în febra examenelor absolvenții de lidceu din școlile alolingve.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Noi percheziții la partidele afiliate lui Ilan Șor. Procurorii au mai ridicat trei milioane de lei de la oamenii din anturajul oligarhului fugar și spun că acesta a pus în aplicare o nouă schemă ilegală de a aduce bani în Republica Moldova. / Ședință de judecată cu proteste și o alertă cu bombă. S-a întâmplat la Judecătoria Centru, cu sediul Buiucani, unde a avut loc o nouă şedinţă în dosarul bașcanei Găgăuziei. Organizatorii dau vina pe poliție pentru alerta cu bombă. / Președintele ucrainean acuză China că ajută Federația Rusă să compromită Summitul de pace privind Ucraina. Evenimentul este programat pentru jumătatea acestei luni, în Elveția.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Președinta, Maia Sandu și premierul Dorin Recean vor fi audiați în calitate de martori în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Cum a reacționat Președinția? Un polițist a fost făcut colonel după ce a refuzat mită de 20 de mii de dolari. Operațiunea CNA s-a soldat cu reținerea unei femei de afaceri din Ucraina. Germania mai oferă 14 blindate ”Pirahna” Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de ministrul Apărării de la Berlin după ce omologul său de la Chișinău i-a arătat dorările armatei naționale.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
CSP a ales un procuror general. Câștigătorul concursului este Ion Munteanu. Acesta urmează să fie numit în funcție de șefa statului. /Râuri pe mai multe străzi din capitală după ploile torențiale. Șoferii surprinși de șuvoaie au trecut prin momente de calvar. Între timp, meteorologii au prelungit codul galben de vreme rea. /Dezinformarea publică ar putea fi tratată drept trădare de patrie! Legea propusă de PAS este criticată dur de opoziție, care spune că e un instrument de luptă cu politicienii și presa incomodă.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, este la Chișinău. Acesta a anunțat că Statele Unite ne acordă 50 de milioane de dolari pentru curățarea justiției, lupta cu dezinformarea și alegeri libere. Sosirea oficialului a fost marcată de proteste. / O nouă licitație pentru închirierea spațiilor comerciale de la aeroport. Autoritățile au schimbat regulile concursului. / Vom avea mai mulți militari de carieră. Guvernul a aprobat fondarea Colegiului Militar. Noua instituție se deschide la 1 septembrie.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Încă un judecător, achitat în dosarul Laundromat, așteaptă despăgubiri de 300 de mii de lei de la stat. Este vorba despre magistratul Mihail Moraru, care a solicitat 1 milion 250 de mii de lei cu titlu de prejudiciu moral. / Guvernul a anunțat cifrele programului guvernamental Prima casă Plus. Acesta va fi accesibil din luna iulie și va putea fi accesat de mai multe categorii de persoane. / A fost lansată platforma de înregistrare prealabilă pentru persoanele care vor vota peste hotare. Cum funcționează aceasta?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Doctoriță din Chișinău condamnată pentru malpraxis. Aceasta a fost găsită vinovată de tratarea superficială a situației medicale a unei gravide, care s-a soldat, în consecință, cu traumarea nou-născutului. / Probleme cu legea și pentru doi medici de la Orhei. Sunt suspectați că eliberau certificate medicale contra unor sume de până la 1 mie 500 de lei și au fost astăzi percheziționați de ofițerii CNA. / Mașinile electrice vor avea plăcuțe verzi cu numere de înmatriculare. Cât costă schimbarea acestora?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Șefa Procuraturii Anticorupție este așteptată în Parlament, pentru a oferi explicații în cazul învinuirilor aduse fostei membre a Comisiilor Prevetting și Vetting, care și-a dat demisia. Deputații vor să știe mai exact, care sunt dovezile că Tatiana Răducanu ar avea legătură cu fugarii Veaceslav Platon și Ilan Șor. / Încă un judecător, cercetat în dosarul Laundromat pentru complicitate la spălarea banilor, și scos ulterior de sub urmărire penală, va fi despăgubit de stat. Acesta va primi jumătate de milion de lei. / Ministerul Educației cere pedepse pentru ultragierea personalului didactic. Se întâmplă la câteva zile după ce directoarea unei școli și-a pus capăt zilelor, după ce a fost atacată și denigrată de un grup de părinți.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Scandalul din justiție a ajuns la CNA! Procuratura Anticorupție susține că mesajele dintre Platon și Colenco despre fosta judecătoare Tatiana Răducanu se aflau de peste cinci ani în computerul de serviciu al unui ofițer de acolo. / Deținutul politic, Victor Pleșcanov, a fost pus în libertate de autoritățile separatiste de la Tiraspol. Semnarea actului de grațiere a avut loc cu o zi înainte de întrevederea de astăzi a vicepremierului Serebrian cu șeful diplomației regiunii. / Și-au transformat casa într-o speluncă de droguri. Un cuplu din capitală cultiva marihuana în apartament. Bărbatul a fost reținut de poliție.

/EXCLUSIV/ „A fost complicat, dar vesel”: Imagini din culisele filmărilor „Dă-mă mamă după Iura”, lansată de Magnat și Feoctist
/EXCLUSIV/ „A fost complicat, dar vesel”: Imagini din culisele filmărilor „Dă-mă mamă după Iura”, lansată de Magnat și Feoctist
/PROMO/ Cine seamănă falsuri și cum deosebim adevărul de minciună? De la 20:00, la „Moldova Gândește LIVE”
/PROMO/ Cine seamănă falsuri și cum deosebim adevărul de minciună? De la 20:00, la „Moldova Gândește LIVE”
/EXCLUSIV/ „Să refaci o piesă legendară e un risc”: Cum au reînviat Kapushon, Valera Leovskii și Ian Raiburg piesa „Ce seară minunată”
/EXCLUSIV/ „Să refaci o piesă legendară e un risc”: Cum au reînviat Kapushon, Valera Leovskii și Ian Raiburg piesa „Ce seară minunată”
/VIDEO/ O femeie, grațiată în 2021, acuzată de un moldovean că nu și-a onorat promisiunile pentru munca în Germania. „Eu nu fac angajări”
/VIDEO/ O femeie, grațiată în 2021, acuzată de un moldovean că nu și-a onorat promisiunile pentru munca în Germania. „Eu nu fac angajări”
/VIDEO/ „Au fost duși de companie la hotel”: Ce spune Marina Tauber despre oamenii întorși la Erevan și cine suportă cheltuielile
/VIDEO/ „Au fost duși de companie la hotel”: Ce spune Marina Tauber despre oamenii întorși la Erevan și cine suportă cheltuielile

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram