/LIVE TEXT/ Cutremur după cutremur în Turcia: Plânsete și țipete se aud de sub dărâmături. Bilanțul morților continuă să crească

/HOROSCOP/ Vești bune pentru Berbeci. Pentru nativii zodiei Rac se deschid ușile inimii și vor avea parte de schimbări majore

04 decembrie 2022, ora 09:48

Astrologii anunță o zi agreabilă și plină de dinamism pentru nativii mai multor zodii. Astrele spun că este o perioadă foarte bună pentru a face unele schimbări sau ai șansa de a te întoarce la anumite aspirații legate de planul profesional, la care ai renunțat vara trecută, din diverse motive, potrivit Libertatea.ro.

Horoscop Berbec – 4 decembrie 2022: Ziua vine cu o veste bună, dar este una subtilă, pe care o vei observa pe măsură ce trece timpul. Îți vei recăpăta încrederea în forțele subtile ale vieții care o coordonează și vei înțelege că de asta aveai cea mai mare nevoie.

 Horoscop Taur – 4 decembrie 2022: Se conturează un nou context, în care, împreună cu prietenii și alți oameni pe care-i simți aproape, veți reuși să mișcați din loc anumite situații, iar acest succes va aduce schimbări benefice pentru toți. 

Horoscop Gemeni – 4 decembrie 2022: Vei simți nevoia, începând de astăzi, să-ți stabilești alte priorități, inclusiv pe plan profesional sau să te întorci la idealuri pe care le aveai cu câteva luni în urmă și le-ai abandonat pentru că nu mai credeai în șansele lor de a se realiza. 

Horoscop Rac – 4 decembrie 2022: Astăzi se deschid ușile inimii, iar tu vei fi cel mai câștigat de pe urma acestei schimbări, cu condiția să o apreciezi la justa ei valoare. Dacă până acum simțeai că-ți lipsește ceva, de acum înainte nu mai este cazul. 

Horoscop Leu – 4 decembrie 2022: Îți recapeți, discret și subtil, curajul de a privi spre tainele vieții și de a le cerceta. Te întorci la o formă de sensibilitate cu care nu te simți prea confortabil, dar care ți-a lipsit în ultimele luni. 

Horoscop Fecioară – 4 decembrie 2022: Se face lumină în relația de cuplu sau alte relații importante. Ceața deasă începe să se risipească astăzi și vei avea ocazia să vezi clar ce ai construit până acum și ce ai de făcut de-acum înainte. 

Horoscop Balanță – 4 decembrie 2022: Ai șansa de a te întoarce la anumite aspirații legate de planul profesional, la care ai renunțat vara trecută, din diverse motive. Ai văzut cum e să trăiești fără aceste aspirații și acum te întorci, ca să le împlinești.

Horoscop Scorpion – 4 decembrie 2022: A venit momentul să ieși din ceața creată de tine în domeniul sentimental, să îți limpezești sentimentele, să le recunoști valoarea și să le protejezi chiar și față de propriile porniri distructive. 

Horoscop Săgetător – 4 decembrie 2022: Începe să se topească gheața din familie, iar primul semn pe care-l vei observa este chiar dorința ta de a te apropia cu mai multă căldură de fiecare dintre cei apropiați.

Horoscop Capricorn – 4 decembrie 2022: Se descâlcesc ițele țesute de persoanele din anturaj care nu au avut altceva mai bun de făcut decât să-și complice viața, și nu numai pe a lor. Se face lumină și în legătură cu deplasările, întâlnirile sau examenele de mai mică importanță. 

Horoscop Vărsător – 4 decembrie 2022: Perioada următoare se anunță ceva mai bună pentru câștiguri, în special cele financiare, cele din eforturi proprii. Obstacolele vor dispărea, unele de la sine, altele le vei înlătura tu când vei vedea că nu erau așa cum ți s-au părut. 

Horoscop Pești – 4 decembrie 2022: Vei avea ocazia, în perioada următoare, să judeci mai limpede dorințele, aspirațiile și chiar și planurile tale. Vei vedea mai clar pentru ce merită să faci eforturi și ce ar trebui lăsat în trecut.

Владельцы автомобилей с иностранными номерами провели протест в центре Кишинева
/VIDEO/ Владельцы автомобилей с иностранными номерами провели протест в центре Кишинева
Русской редакции сайта TV8 требуется журналист-новостник
Русской редакции сайта TV8 требуется журналист-новостник
Посол Эстонии покинул территорию России
Посол Эстонии покинул территорию России
Тротуары с нарушениями: неправильная реконструкция улиц за 113 миллионов леев
/VIDEO/ Тротуары с нарушениями: неправильная реконструкция улиц за 113 миллионов леев
Spiegel: Германия одобрила поставку Украине 178 танков Leopard 1
Spiegel: Германия одобрила поставку Украине 178 танков Leopard 1

CEC a lansat concursul de desene „Alegeri în era digitală”: Ce trebuie să faci dacă vrei să participi

07 februarie 2023, ora 22:21

Comisia Electorală Centrală (CEC) a lansat recent concursul de desene cu tema „Alegeri în era digitală”. Concursul se va desfășura într-o singură etapă și la el pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 12-20 de ani. Desenele vor aborda una din temele: egalitatea votului, accesibilitatea în procesul electoral, importanța și valoarea fiecărui vot, alegeri în era tehnologiilor digitale.

Lucrările vor fi ilustrate pe foaie de hârtie specială pentru desen A3 și vor conține fișa bibliografică a participantului, pe verso, (nume/prenume, vârsta, instituția, localitatea, număr de telefon, ziua/luna/anul nașterii, adresa email dacă există). 

Totodată, desenele nu trebuie să conțină mesaje de provocare la adresa unor persoane sau grupuri de persoane, îndemn la violență, instigare a vrajbei naționale, promovare sau discreditare a partidelor politice sau altor instituții.

Un autor va prezenta o singură lucrare. Desenele care nu corespund cerințelor nu vor fi examinate.

Lucrările vor fi expediate pe adresa Comisiei Electorale Centrale (mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 119) sau pe adresa de email comunicare@cec.md cu subiectul „Concurs desene „Alegeri în era digitală”", cu toate informațiile solicitate.

Termenul limită este 14 Aprilie 2023.

Lista câștigătorilor va fi făcută publică pe 1 Mai 2023. Cele mai bune lucrări vor fi premiate.

Regulamentul de participare la concurs îl puteți citi aici.

Зурабишвили: В рамках мирного соглашения с Украиной Россия должна вывести свои войска из Абхазии и Южной Осетии
Зурабишвили: В рамках мирного соглашения с Украиной Россия должна вывести свои войска из Абхазии и Южной Осетии
Русской редакции сайта TV8 требуется журналист-новостник
Русской редакции сайта TV8 требуется журналист-новостник
Наталья Гаврилица отправилась в Брюссель, чтобы принять участие в заседании Совета ассоциации ЕС-Молдова
Наталья Гаврилица отправилась в Брюссель, чтобы принять участие в заседании Совета ассоциации ЕС-Молдова
Зеленский исключил "сдачу Бахмута"
Зеленский исключил "сдачу Бахмута"
Как молдавские и украинские предприниматели строили в Молдове "Город коз"
/VIDEO/ Как молдавские и украинские предприниматели строили в Молдове "Город коз"
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram